Κόντρα παραμονής | KingBet

ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ – ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Κωδ. ΟΠΑΠ: 372

Γήπεδο: ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ ΙΡ (5.000)

Απόσταση (χλμ.): 200

Σετ αποδόσεων: 2.15 – 3.25 – 2.65

 

ΕΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ: Η οικονομική κατάσταση που την οδήγησε πέρσι ένα βήμα από τη διάλυση, την ανάγκασε να παραχωρήσει τους καλύτερους παίκτες. Οι αντικαταστάτες δύσκολα θα αναπληρώσουν το κενό. Στόχος η παραμονή, αν και θα πρέπει να κάνει πολλά για να τα καταφέρει.

 

Στο κύπελλο, αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων, παίρνοντας 0-0 από τη Γιουργκόρντεν, χάνοντας όμως από Νόρσεπινγκ και Νόρμπι.

 

Εχασε τους Τζουνς Μπάρνι (Χάλμσταντ), Οτμάν Ελ Καμπίρ (ΑΦΚ Γιουν.), Ματ Πιντρόφσκι (Χέλσινγκμποργκ) και Μάντει Σάμιουελ, χάνοντας όλη σχεδόν τη δυναμική της σε άμυνα και επίθεση.  

 

Αγωνιστικά νέα: Δεν υπάρχουν αναφορές για σημαντικά προβλήματα.

 

ΑΣΙΡΙΣΚΑ: Εμεινε πέρσι στα μπαράζ, οπότε στόχος είναι η απευθείας παραμονή. Η εσωστρέφεια και η δυσθυμία στις τάξεις των οπαδών αναφορικά με την κατάσταση στην ομάδα αλλά και την αποδυνάμωση στις μεταγραφές, είναι ενδεικτικά του τι πρέπει να περιμένουμε.

 

Να σημειωθεί πως είναι η μοναδική ομάδα σε όλες τις κατηγορίας της Σουηδίας, που πέρσι τελείωσε το πρωτάθλημα χωρίς νίκη εντός έδρας.

 

Σημαντική είναι η προσθήκη την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, του έμπειρου επιθετικού Αντρέας Χαντάντ, που έμεινε ελεύθερος από τη Χάμαρμπι. Αν μπορέσει να αποφύγει τους τραυματισμούς που κάθε χρόνο τον υποχρεώνουν να χάσει μεγάλο μέρος της περιόδου, θα είναι σημαντική βοήθεια.

 

Αγωνιστικά νέα: Σήμερα πάντως ο Αντρέας Χαντάντ δε θα δώσει το «παρών», καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος. Χαντάντ θα υπάρχει, θα είναι όμως ο 19χρονος μέσος, Ράνι, ο οποίος θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

MALMKVIST Robin, ENGDAHL Adrian (τερμ.)

AGANOVIC Admir, AWROHUM Nemrut, BRANDEBORN Christopher, CORR-NYANG Aziz, DURMAZ David, GENC Mattias, HADDAD Rani, HOLSTER Fredrik, JACOBSSON Jens, KONWEA Kyle, KORKES Filip, MAKDESSI George, MALMBORG Linus, NILSSON Alexander, TANSKA Jani, YOUSSEF Christer

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο ομάδες που κατατάσσονται σε εκείνες που θα παλέψουν για την παραμονή. Ατεχνες κατά βάση, θα παίξουν δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα.  Το Under στο 1.85... Από σημείο, έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, πιο πιθανό μου μοιάζει το διπλό, το οποίο στο level (στην ισοπαλία επιστρέφεται το ποντάρισμα) βρίσκεται στο 2.15...

 

Σκανδιναβός 

Πηγή