Τακτικής συνέχεια στο Κέμι (2,05) - Στοίχημα

Τακτικής συνέχεια στο Κέμι (2,05) - Στοίχημα

Φαίνεται να χάνει τη φούρια της η νεοφώτιστη Κέμι, αλλά μπροστά στο κοινό της παραμένει σοβαρή και αρκετά σταθερή. Επέστρεψε στις νίκες η Ροβανιέμι μετά από επτά αγωνιστικές και η ηρεμία επανήλθε στο εσωτερικό της. Την άμυνα έχουν ως βασική τους αρχή οι δύο ομάδες, με το under 2 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,05 στην Bet365.

Αρκετά ζόρια είχε η Κέμι (6-2-4) στην έδρα της Μάριενχαμ την προηγούμενη αγωνιστική. Οι νεοφώτιστοι δεν κατάφεραν να αποδείξουν για ποιον λόγο βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και υποτάχθηκαν στις ορέξεις της αντιπάλου. Δέχθηκαν το πρώτο γκολ σε καθοριστικό χρονικό σημείο (45’) και στην επανάληψη όσο κι αν προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να απαντήσουν, με το τελικό 2-0 να διαμορφώνεται στο 89’.

Η πορεία της Κέμι μοιάζει πολύ με αυτή της Σεϊναγιόεν όταν ανέβηκε στα μεγάλα σαλόνια. Βρίσκεται οριακά εκτός πρώτης τριάδας, με το ρεκόρ της στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές να είναι 1-0-2, δείχνοντας πως σιγά-σιγά ξεφουσκώνει. Παρόλα αυτά, στο σπίτι της είναι πολύ σοβαρή, έχασε μόνο από τη Μάριενχαμ (4-0-1) και βασίζεται στην εξαιρετική ανασταλτική της λειτουργία (τρίτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις 10 γκολ παθητικό), μετρώντας 8/12 under 2,5.

Σοβαρή και πιστή στο πλάνο του προπονητή της, η Ροβανιέμι (4-5-4) κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ίλβες. Είναι δύσκολο να ξεκλειδώσει κανείς την άμυνα της συγκεκριμένης αντιπάλου, ωστόσο το πέτυχε στο 10’ και στη συνέχεια έκανε εξαιρετική διαχείριση του προβαδίσματός της. Κινδύνευσε ελάχιστα, απείλησε σε λίγες περιπτώσεις και το 1-0 έμεινε ως το τέλος.

Η νίκη αυτή σήμανε και το σπάσιμο ενός αρνητικού σερί επτά αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-4-3), με την ηρεμία να επιστρέφει στο εσωτερικό της. Η ομάδα του Γιούχα Μάλινεν σκαρφάλωσε στη βαθμολογία, ξεφεύγοντας από τις χαμηλότερες θέσεις, έχοντας ένα απόλυτα ισορροπημένο ρεκόρ μακριά από το σπίτι της (2-2-2). Η Ροβανιέμι μετράει 9/13 under 2,5, έχοντας την πέμπτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

Key stat: 8/12 under 2,5 έχει η Κέμι και 9/13 η Ροβανιέμι.

Συμπέρασμα: Η Κέμι μοιάζει να ξεφουσκώνει, χάνοντας σιγά-σιγά τον ενθουσιασμό της, αλλά παραμένει πιστή στο αμυντικό της πλάνο. Έσπασε το αρνητικό σερί της η Ροβανιέμι και ευελπιστεί πως θα δώσει συνέχεια στις νίκες. Οι δύο ομάδες δεν απέχουν πολύ βαθμολογικά και αγωνιστικά, βασίζονται στην ανασταλτική τους λειτουργία και αναμένεται να μας χαρίσουν το under 2,25 στο 2,05 της Bet365.

C00lis

Πρόσφατες ειδήσεις από την ίδια κατηγορία

Πηγή